Myra Fotografie

Hanna, Bert en Storm - persoonlijk werk

Gezin, Kids, Koppel, Locatie, Persoonlijkmyra olislaegers1 Comment

Tijdens mijn tiende jaar als fotograaf vond ik het wel eens tijd worden om eens wat foto's te maken voor mezelf. Gewoon, voor de fun, omdat het niet altijd 'van moeten' zou zijn, en omdat ik het voelde kriebelen om eens uit de comfortzone te treden.

Als je al jaren hetzelfde doet, komt er zo'n moment waarop je het gevoel krijgt dat het tijd is voor iets nieuws. Ik fotografeer nog altijd supergraag, dus een carrièreswitch zat er niet in. Het lief heeft op zo'n momenten altijd goede raad, en kwam af met het idee om binnen mijn vakgebied zelf te proberen om van mijn plateau af te geraken. Zo noemt hij dat dan, een plateau is een moment in je leven waarop je het gevoel hebt dat je al een hele tijd op hetzelfde 'niveau' aan het werken bent, een punt waarop je trots bent dat je er bent geraakt, maar kan het nu nog beter?

Zo ben ik beginnen denken aan wat er effectief nog beter kan. Op het gebied van fotobewerking is er nog veel werk aan de winkel, dus daar ging ik alvast wat in 'finetunen'. Nieuwe fotobewerkingsprogramma's, andere instellingen en manieren van fotograferen uitproberen, fotograferen op plaatsen en tijdstippen waar ik anders niet aan dacht... En last but not least: al die dingen uitproberen op vrienden, want dan is die druk tenminste al van de ketel, en kunnen er wat risico's genomen worden.

Hannaen Bert mochten de spits afbijten. Ze kregen een dik jaar geleden hun eerste kindje, Storm. Drie superlieve, warme mensen, waarmee je al graag eens een pizaatje gaat eten. Hanna ken je misschien wel van haar bedrijf Made By Hanna, zij is de dame die verantwoordelijk is voor mijn logo en huisstijl, en heeft mee deze website op poten gezet. Bert is een voormalig bandlid van het lief, en speelt ook nog bij deze geweldige band. En poseren kunnen ze ook nog!