Myra Fotografie

Sanne & Steven

Huwelijk, Koppel, Locatiemyra olislaegersComment

Als je als huwelijksfotograaf bent uitgenodigd op een huwelijk krijg je een dubbel gevoel. Enerzijds wil je natuurlijk feestenfeestenfeesten, maar anderzijds wil je ook dat ze de beste foto's ooit hebben en wil je dus zelf fotograferen ;)

Sanne en Steven hadden hier speciaal voor mij een super oplossing voor. Enerzijds lieten ze mij gewoon lekker meefeesten op hun prachtige winterhuwelijk, en lieten ze de foto's die dag maken door de getalenteerde Tasja Van Rymenant, dus ik wist dat het goed ging komen. Anderzijds vroegen ze aan mij om op de dag van hun wettelijk huwelijk, een paar weken voor hun 'echte' huwelijksfeest, een fotosessie in te plannen.

Onderaan kan je het bewijs vinden dat ik effectief NIET gefotografeerd heb op de dag zelf, met enkele (zeldzame) prachtige foto's van mezelf en mijn lief gemaakt door Tasja. En natuurlijk een zotte photohooth pic, want dat hoort er ook bij ;)

Free Wedding- Dorien en Steve

Free wedding dagboek, Huwelijk, Wedstrijdmyra olislaegersComment

Het huwelijk van de winnaars van 2015 komt nabij! Dorien en Steve waren de eerste gelukkigen die een volledig trouwpakket wonnen, met muzikale begeleiding, fotografie, juwelen en ceremonie begeleiding. Hun huwelijk was gepland voor 2016, maar daar stak een klein bundeltje geluk een stokje voor. Het gezin bleek nog niet helemaal compleet te zijn dus :)

Nu is het eindelijk zover! Hun boho seventies huwelijk staat zeker bovenaan mijn lijstje van 'huwelijken om naar uit te kijken', want dat is nu eens echt helemaal mijn ding. Een 'cabin' in de Ardennen, Serge Gainsbourg, peace & love, wat wil je nog meer.

De uitnodiging past alvast helemaal in het plaatje (inclusief koning Boudewijn postzegel! Nog net niet vintage genoeg, maar komt al in de buurt). Ik kan nu al niet wachten om de foto's hier te posten!