Myra Fotografie

Kerstplaydate 2016

Kids, Playdate, Studio, Vintage outfitsmyra olislaegersComment

Ondertussen al een hele poos geleden, maar ik wil hem toch nog even delen, want het was een toppertje! Losjes gebaseerd op Alice In Wonderland (de koningin die de witte bloemen rood laat schilderen naar haar eigen smaak), maar dan in een kerstversie. En zonder de kwade koningin uiteraard, ik doe mijn best om lief te blijven ;)

 

 

Sanne & Steven

Huwelijk, Koppel, Locatiemyra olislaegers1 Comment

Als je als huwelijksfotograaf bent uitgenodigd op een huwelijk krijg je een dubbel gevoel. Enerzijds wil je natuurlijk feestenfeestenfeesten, maar anderzijds wil je ook dat ze de beste foto's ooit hebben en wil je dus zelf fotograferen ;)

Sanne en Steven hadden hier speciaal voor mij een super oplossing voor. Enerzijds lieten ze mij gewoon lekker meefeesten op hun prachtige winterhuwelijk, en lieten ze de foto's die dag maken door de getalenteerde Tasja Van Rymenant, dus ik wist dat het goed ging komen. Anderzijds vroegen ze aan mij om op de dag van hun wettelijk huwelijk, een paar weken voor hun 'echte' huwelijksfeest, een fotosessie in te plannen.

Onderaan kan je het bewijs vinden dat ik effectief NIET gefotografeerd heb op de dag zelf, met enkele (zeldzame) prachtige foto's van mezelf en mijn lief gemaakt door Tasja. En natuurlijk een zotte photohooth pic, want dat hoort er ook bij ;)