Myra Fotografie

Zoë & Gert-Jan

Huwelijkmyra olislaegersComment

Omdat ik al langer in het vak zit dan dat ik een lief heb kunnen houden (maar de huidige vangst komt in de buurt ;)), kom ik regelmatig dezelfde artiesten tegen die een huwelijk kunnen verheffen van een feestje tot een trouw met grote T. Die T slaat ook op Team, want zo voelt het soms een beetje, als je met z’n allen de storm trotseert die een huwelijk kan zijn.

Het Team:

Weddingplanner/speaker: WonderWeddings
Flowers: Stek
MUA: Nanja Massy
Stationary: Letters and Styling

De chaos achter de schermen weegt gelukkig nooit op tegen de kleine zaligheidjes, het plezier, collegialiteit en natuurlijk de liefde en schoonheid die jullie wél te zien krijgen.

"Ik beloof dat ik nooit een serie op netflix zal beginnen kijken zonder jou"

Zoë en Gert-Jan, dames en heren:
Eveline en Raf

Huwelijkmyra olislaegersComment

Raf en Eveline begonnen hun dag als de optimisten die ze zijn, happy & smiling in the rain. Ze werden beloond met een stralend mooie namiddag, een zalige locatie, zeer behulpzame vrienden en familie, lekker eten en een goeie fotografe! ;)

Rhea en Stefan

Huwelijkmyra olislaegersComment

Ik mocht met Rhea en Stefan mee gaan genieten van de zon in Carcassonne. En ook een beetje fotograferen natuurlijk. Maar toch vooral genieten van deze mooie mensen en hun liefde voor elkaar die ze uitten in een volmondige én getattoeëerde 'Oui!'.