Myra Fotografie

Koppel

Thank you 2017!

Huwelijk, Koppel, Kids, Lifestyle, Locatie, Persoonlijk, Gezinmyra olislaegersComment

Tijd voor de nieuwjaarsbrief...

2017

Het jaar waarin ik in recordtijd met twee vriendinnen een boek maakte, omdat het kan.

Het jaar waarin ik op elke huwelijksochtend dacht: vandaag zal het wel 'ne mindere' zijn, want de alle voorgaande huwelijken waren fantastisch, hoe lang kan dat nog duren? En dan 's avonds thuiskomen en denken 'Holy shit, hoe cool was da?%!?) ELEKE keer he!

Het jaar waarin nogmaals mijn lage interesse voor sport is gebleken toen ik plots de huwelijksfotograaf van een bekende sporter bleek te zijn (ontdekt tijdens de speeches op het avondfeest, nogmaals sorry Hans!)

Het jaar waarin ik voorrang gaf aan DE kus van Vincent en Annelies tijdens een extreme regenbui met als gevolg een verzopen camera (commitment baby!)

Het jaar waarin ik besliste dat het tijd was om nog eens wat nieuws uit te proberen. Ik weet niet of iemand dit herkent, maar elke 5/6 jaar heb ik een behoefte aan verandering en vernieuwing. Ik liet de kinderfoto's met een totaal gevoel van vertrouwen over aan mijn reddende engel Stijn die er onder de naam Studio Kakelbont een tweede hoofdstuk aan schrijft.

Het jaar waarin ik op verkenning ging in de wereld van de vrouwelijke ziel en alles wat daaraan verbonden is met de Body & Soul sessies.

Het jaar waarin ik besloot dat ik na 11 jaar ploeteren misschien eens wat kennis moet gaan delen. De workshops gaven me een zwaar onderschat gevoel van voldoening en betekenisgeving.

Het jaar waarin al deze werkgerelateerde beslissingen meehielpen in een persoonlijke overwinning, en er een paar hele stevige, oeroude muren gesloopt werden. Er kwam ruimte voor een leven naast werken.

Kortom, een jaar waarin mensen en hun verhalen het voortouw namen in mijn leven op werk en privégebied. een jaar van nieuwe betekenisvolle vriendschappen, muziek, substantie, emotie en betekenis. Een jaar van pijnlijk zoeken en euforisch vinden.

Allemaal mede dankzij jullie. Zot he?

X