Myra Fotografie


Body & Soul


Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. De rondingen van je lijf, het licht dat op je huid valt, de vorm van je handen... de kleine dingen die maken dat je een uniek en prachtig staaltje natuurlijke schoonheid bent. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen. Ik stel je graag voor aan de vrouw die verstopt zat achter onzekerheid.

 

Body & Soul sessie 400€

Je kan deze sessie op verschillende manieren boeken:

 1. Enerzijds kan je gaan voor een individuele sessie, op een datum naar keuze. Daarbij voorzie je zelf een locatie en moet je rekening houden met verplaatsingskosten. Die locatie kan je eigen woning zijn, in de natuur,een airbnb, een hotelkamer,...  Ik nodig je uit voor een pinterestpagina met enkele locaties ter inspiratie, en enkele tips waarmee je rekening dient te houden.
 2. Anderzijds kondig ik enkele malen per jaar  data aan via de nieuwsbrief en in de facebook groep voor een Body & Soul dag. Op die dagen  plannen we 3 tot 4 individuele sessies na elkaar op een door ons gekozen locatie.
 3. Als je zelf minstens 3 vrouwen bij elkaar krijgt kunnen we speciaal voor jullie een Body & Soul dag in elkaar steken. Daarbij zorgen wij voor de locatie, we zoeken een datum die voor jou en minstens 2 extra vriendinnen past. Als je dat lukt kom je in aanmerking voor een korting, en heb je de mogelijkheid om ook enkele foto's met je vriendinnen samen te laten maken.

Steeds inbegrepen

 • Haar en Make-up, hulp bij kledingkeuze.
 • Gezellige sessie van +/- 1 uur.
 • Een online proofing gallerij voor 2 maanden met +/- 50 foto's in klein formaat met watermerk. Uit deze gallerij kies je 10 beelden die verder tot in het kleinste detail en in overleg met jou worden afgewerkt.
 • Een boekje met de 10 afgewerkte foto's en de 10 beelden als digitale download in groot formaat.
 • Je kan nadien desgewenst nog extra beelden uitkiezen, ook uitvergrotingen en andere items kan je bijbestellen.
 • Locatie en vervoersonkosten: inbegrepen bij Body en Soul dagen, niet inbegrepen bij individuele sessies.

 

 
Na 32 jaar of feeling like the queen of akwardness (zeker op foto), ben ik helemaal in de wolken met mijn Body&Soul plaatjes!
Zalige make up, nonchalant haar, topbabbel, de locatie,
het vertrouwen in Myra, op beeld vastleggen hoe je eigenlijk echt bent.
Ik was helemaal in de wolken na de shoot en die vibe blijft maar viben ...
Overwinning op mezelf in een zalige, veilige haven.
YES,it was!
#héikbenineenseenmeisje #tomboygoessexy #indewolken
— Jirka
Jirka-148.jpg
 

Hoe & Wat?


Bij boeking krijg je van ons een aantal tips om er op je best uit te zien en om je voor te bereiden op de sessie. Jij voorziet zelf kledij/lingerie, als je daar wat hulp bij nodig hebt, geef je maar een seintje. Eerst bepalen we jouw stijl aan de hand van je outfits, dan gaan we in samenspraak met de visagiste een 'look' bepalen. Je haar en make-up wordt verzorgd, en we kiezen enkele outfits uit. Het kan dus gaan van een vrouwelijke, sensuele portretsessie, tot lichtjes uitdagend in een transparant bloesje, volledig in lingerie of zelfs topless, dat laten we aan jou over. We bekijken samen wat het beste werkt voor jou, zonder verplichtingen.

In onze VIP Body & Soul facebook group kan je terecht voor meer voorbeelden, tips, vragen aan Myra en aan vorige deelnemers, en nog meer redenen om een sessie te boeken. Hier bekijk je de portfolio.

katrien (53 van 56).jpg
Nee, je moet niet eerst wat gewicht verliezen. Wat je moet verliezen is de gedachte dat je niet goed genoeg bent zoals je bent.
— Myra

Wanneer?


Je kan het hele jaar door een individuele Body & Soul sessie boeken. In de zomermaanden kan dat ook op een buitenlocatie.

Op de Body & Soul dagen fotograferen we maximaal 4 vrouwen na elkaar. De data kondig ik aan op deze pagina, op facebook en via nieuwsbrief. Nieuwsbriefontvangers krijgen als eerste de kans om een sessie te boeken, meestal zijn de plaatsen volzet voor we het nieuws openbaar kunnen maken op site en facebook, inschrijven onderaan deze pagina is dus een must!

 

 
Ik wil je bedanken voor de fijne ervaring! Ondanks de spanning/zenuwen in het begin, heb ik er enorm van genoten en ben ik blij dat ik dit voor mezelf gedaan heb. Je zorgde ervoor dat ik echt snel op mijn gemak was en ik ben dan ook precies met een glow (+ wat extra zelfvertrouwen) naar huis vertrokken. Deze shoot is echt een aanrader voor elke vrouw die even al haar complexen wil vergeten en zich mooi wil voelen. En toen de foto’s binnenkwamen, was ik nog meer tevreden. Heel goed voor het zelfvertrouwen, en een besef dat ik - ondanks mijn niet ‘ideale maten’ - er mag zijn.

Doen, doen, doen!
— Jolien
Jolien117.jpg
 

Nog altijd geen goede reden gevonden om een Love Your Body sessie te boeken?


 • Vier jezelf! Er valt altijd wel wat te vieren. Je huis is af, je kinderen zijn het huis uit, je verjaardag, Je hebt jezelf teruggevonden, je komt uit een moeilijke periode, je leven nam net een ander wending...
 • Je zelfvertrouwen heeft dringend een boost nodig.
 • Je bent zwanger en op je mooist.
 • Valentijn, kerst, je verjaardag, de verjaardag van je partner. Of gewoon: Hoera, het is vandaag!
 • Je gaat trouwen!

Elke reden is goed om tijd aan jezelf te spenderen. Geef me een seintje en we zoeken uit of ik degene ben die jou kan helpen.

 

Blijf op de hoogte!


 
Body & Soul VIP
Facebook-groep · 316 leden
Lidmaatschap aanvragen
Deze besloten "women only" - groep is een veilige haven waarin je meer te weten kan komen over de Body & Soul sessies. Lees over de ervaringen van vorige deelnemers en laat me je twijfels wegnemen!