Myra Fotografie


Body & Soul


Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. De rondingen van je lijf, het licht dat op je huid valt, de vorm van je handen... de kleine dingen die maken dat je een uniek en prachtig staaltje natuurlijke schoonheid bent. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen. Ik stel je graag voor aan de vrouw die verstopt zat achter onzekerheid.

 

Body & Soul sessie 390€

De sessies gaan door op een unieke locatie en met een visagiste om je zelfvertrouwen een extra boost te geven.

Inbegrepen

  • Haar en Make-up, hulp bij kledingkeuze.
  • Gezellige sessie van +/- 1 uur.
  • Een online proofing gallerij voor 2 maanden met +/- 50 foto's in klein formaat met watermerk. Uit deze gallerij kies je 10 beelden die verder tot in het kleinste detail en in overleg met jou worden afgewerkt.
  • Een boekje met de 10 afgewerkte foto's en de 10 beelden als digitale download in groot formaat.
  • Je kan nadien desgewenst nog extra beelden uitkiezen, ook uitvergrotingen en andere items kan je bijbestellen.

Hoe & Wat?


Bij boeking krijg je van ons een aantal tips om er op je best uit te zien en om je voor te bereiden op de sessie. Jij voorziet zelf kledij/lingerie, als je daar wat hulp bij nodig hebt, geef je maar een seintje. We zoeken een gepaste locatie, afhankelijk van het type sessie dat je voor ogen hebt, en je outfits. We spreken af op die locatie, en we gaan ervoor! Eerst bepalen we jouw stijl aan de hand van je outfits, dan gaan we in samenspraak met de visagiste een 'look' bepalen. Je haar en make-up wordt verzorgd, en we kiezen enkele outfits uit. Het kan dus gaan van een gewone geklede portretsessie, tot lichtjes uitdagend in een semi-transparant bloesje of zelfs volledig in lingerie, dat laten we aan jou over. We bekijken samen wat het beste werkt voor jou, zonder verplichtingen.

In onze VIP Body & Soul facebook group kan je terecht voor meer voorbeelden, tips, vragen aan Myra en aan vorige deelnemers, en nog meer redenen om een sessie te boeken.


Wanneer?


Je kan het hele jaar door een gewone Body & Soul sessie boeken. In de zomermaanden kan dat ook op een buitenlocatie.

Een paar keer per jaar organiseer ik marathonsessies, waarbij je op een vooraf bepaalde locatie en sfeer een sessie met korting kan boeken. De data kondig ik aan op deze pagina, op facebook en via nieuwsbrief. Nieuwsbriefontvangers krijgen als eerste de kans om een sessie te boeken, meestal zijn de plaatsen volzet voor we het nieuws openbaar kunnen maken op site en facebook, inschrijven is dus een must!

 


Nog altijd geen goede reden gevonden om een Love Your Body sessie te boeken?


  • Vier jezelf! Er valt altijd wel wat te vieren. Je bent wat gewicht verloren, je komt uit een moeilijke periode, je leven nam net een ander wending...
  • Je zelfvertrouwen heeft een boost nodig.
  • Je bent zwanger en op je mooist.
  • Valentijn, kerst, je verjaardag, de verjaardag van je partner. Of gewoon: Hoera, het is vandaag!
  • Je gaat trouwen!

Elke reden is goed om tijd aan jezelf te spenderen. Geef me een seintje en we zoeken uit of ik degene ben die jou kan helpen.