Myra Fotografie


Body & Soul


Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. De rondingen van je lijf, het licht dat op je huid valt, de vorm van je handen... de kleine dingen die maken dat je een uniek en prachtig staaltje natuurlijke schoonheid bent. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen. Ik stel je graag voor aan de vrouw die verstopt zat achter onzekerheid.

 

Body & Soul fotosessie 400€

Je kan deze sessie op verschillende manieren boeken:

 1. Je kan kiezen voor een individuele sessie, op een datum naar keuze. Daarbij voorzie je zelf een locatie. Dat kan je eigen woning zijn, in de natuur,een airbnb, een hotelkamer,... Ik nodig je uit voor een pinterestpagina met enkele locaties ter inspiratie, en enkele tips waarmee je rekening dient te houden.

 2. Enkele malen per jaar organiseer ik Body & Soul dagen. Op zo’n dag plannen we 3 tot 4 individuele sessies na elkaar op een door ons gekozen locatie. Data voor Body & Souldagen kondig ik via de nieuwsbrief en in de facebook groep.

 3. Als je zelf minstens twee vriendinnen warm kan maken, kunnen we speciaal voor jullie een Body & Soul dag in elkaar steken. Daarbij zorgen wij voor de locatie. Jij krijgt 15€ korting per deelneemster die je aanbrengt (incl. jezelf), en je hebt de mogelijkheid om ook enkele foto's met je vriendinnen samen te laten maken.

Steeds inbegrepen

 • Haar en Make-up door Eva van Von Winckelmann, hulp bij kledingkeuze.

 • Fotosessie van 1 à 2 uur.

 • Een online proofing gallerij voor 6 maanden met +/- 40 foto's in klein formaat & met watermerk. Deze foto’s kregen een lichte nabewerking.

 • Locatie en vervoersonkosten zijn inbegrepen bij Body en Soul dagen en zijn niet inbegrepen bij individuele sessies.

Digitale bestanden en fotoproducten kan je nadien online aankopen via je proofing gallerij. Elke foto die je bestelt, als print of als bestand, wordt tot in de puntjes afgewerkt en (minimaal) geretoucheerd. De gedetailleerde prijslijst van de fotoproducten en bestanden krijg je op aanvraag.

 • Art prints 25-200€

 • Digitale bestanden 20-700€

 • Fotoboeken 160-390€

 • Wanddecoratie 45-260€

 
Na 32 jaar ‘of feeling like the queen of akwardness’ (zeker op foto), ben ik helemaal in de wolken met mijn Body & Soul plaatjes!
Zalige make up, nonchalant haar, topbabbel, de locatie,
het vertrouwen in Myra, op beeld vastleggen hoe je eigenlijk echt bent.
Ik was helemaal in de wolken na de shoot en die vibe blijft maar viben ...
Overwinning op mezelf in een zalige, veilige haven.
YES,it was!
#héikbenineenseenmeisje #tomboygoessexy #indewolken
— Jirka
Jirka-148.jpg
 

Hoe & Wat?


Bij boeking krijg je van ons een aantal tips om er op je best uit te zien en om je voor te bereiden op de sessie. Jij voorziet zelf kledij/lingerie, als je daar wat hulp bij nodig hebt, geef je maar een seintje. Tijdens de sessie zelf bepalen we eerst jouw stijl aan de hand van de outfits en vervolgens gaan we in samenspraak met de visagiste een 'look' bepalen. Het kan dus gaan van een vrouwelijke, sensuele portretsessie, tot lichtjes uitdagend in een transparant bloesje, volledig in lingerie of zelfs topless, dat laten we aan jou over. We bekijken samen wat het beste werkt voor jou, zonder verplichtingen. Jij geeft aan hoe ver je wil gaan, ik volg. Ik ga op zoek naar jouw mooiste kantjes, naar de poses waarin je je zowel comfortabel als mooi voelt. Ik zorg voor artistieke beelden waarin je body en soul in evenwicht zijn, een ode aan je vrouwelijkheid.

In onze VIP Body & Soul facebook group kan je terecht voor meer voorbeelden, tips, vragen aan Myra en aan vorige deelnemers, en nog meer redenen om een sessie te boeken. Hier bekijk je de portfolio.

katrien (53 van 56).jpg
Nee, je moet niet eerst wat gewicht verliezen. Wat je moet verliezen is de gedachte dat je niet goed genoeg bent zoals je bent.

Waar & Wanneer?


Je kan het hele jaar door een individuele Body & Soul sessie boeken. In de zomermaanden kan dat ook op een buitenlocatie. Je voorziet voor een individuele sessie zelf een locatie, maar ik kan je zeker helpen en tips geven. De Body & Souldagen gaan doorgaans door in hippe airbnb’s. Op de Body & Soul dagen fotograferen we maximaal 4 vrouwen na elkaar. De data kondig ik aan op deze pagina, op facebook en via nieuwsbrief. Nieuwsbriefontvangers krijgen als eerste de kans om een sessie te boeken, meestal zijn de plaatsen volzet voor we het nieuws openbaar kunnen maken op site en facebook, inschrijven onderaan deze pagina is dus een must!

 

 
pascale (53 van 69).jpg
In zekere zin is het een ode aan mijn lichaam. Een lichaam dat ik nu accepteer zoals het is, eindelijk na 47 jaar! Het is wat het is, niet meer, niet minder. Een lichaam waar ik eigenlijk trots op ben, het heeft 3 kinderen gedragen en gebaard. Langs de andere kant is het voor mij ook een soort afscheid nemen van een nog vruchtbaar lichaam. Binnen enkele jaren (hopelijk) zal het veranderen met de menopauze en stiekem ben ik daar toch wel een beetje bang voor.
— Pascale
 

Nog altijd geen goede reden gevonden om een Body & Soul sessie te boeken?


 • Vier jezelf! Er valt altijd wel wat te vieren. Je huis is af, je kinderen zijn het huis uit, je verjaardag, Je hebt jezelf teruggevonden, je komt uit een moeilijke periode, je leven nam net een ander wending...

 • Je zelfvertrouwen heeft dringend een boost nodig.

 • Je bent zwanger en op je mooist.

 • Gewoon: Hoera, het is vandaag!

 • Je gaat trouwen…

Elke reden is goed om tijd aan jezelf te spenderen. Geef me een seintje en we zoeken uit of ik degene ben die jou kan helpen.

 

Blijf op de hoogte!


 
Body & Soul VIP
Facebook-groep · 316 leden
Lidmaatschap aanvragen
Deze besloten "women only" - groep is een veilige haven waarin je meer te weten kan komen over de Body & Soul sessies. Lees over de ervaringen van vorige deelnemers en laat me je twijfels wegnemen!