Myra Fotografie

"kinderkleding"

Wedstrijdwinnaar Annamarieke-wedstrijd: Aude

"Annamarieke", "Communie", "Familie", "Kids", "Portret", "Studio", "Wedstrijd", "actie", "fotoshoot", "gratis", "inspiratie kids", "kinderfotografie", "kinderkleding", "retro"MyraComment
Een tijdje geleden organiseerde ik een wedstrijd met de geweldige Annamarieke.

Aude was de winnares van een prachtig Annamarieke kleedje waarmee ze op de foto mocht, en haar zussen Maithé en Gaëll mochten mee profiteren van de prijs van kleine zus.
 Kerstactie!

"Conceptshoot", "Kids", "Portret", "Studio", "Styling", "Wedstrijd", "actie", "fotoshoot", "gratis", "kinderfotografie", "kinderkleding", "retro"MyraComment

Op 30 en 31 oktober kan je in de studio een afspraak maken voor een fotosessie van je kids in een winterwonderland decor. Tijdens een korte sessie van 20 minuten maken we enkele foto's die nadien gebruikt worden op een kerstkaartje.

Voor de actieprijs van 200€ krijg je de fotosessie inclusief 100 kaartjes.

(minder kaartjes bestellen voor een lagere prijs is niet mogelijk.  Je kan wel extra kaartjes voor dezelfde prijs krijgen. Het prijsverschil voor minder/meer kaartjes is namelijk verwaarloosbaar vanwege een opstartkost)

Wat je mag verwachten:
  • Je boekt zo snel mogelijk een sessie op 30 of 31 oktober, afhankelijk van beschikbaarheid.
  • In de loop van de maand krijg je een mailtje waarin ik verdere uitleg geef over de kleuren die ik ga gebruiken, zodat je de outfitjes van je kids daarop kan afstemmen.
  • Je krijgt ook de keuze tussen meer dan 10 verschillende kerstkaartontwerpjes waarin ik na de sessie meteen jullie leukste foto's in verwerk.
  • De dag van de sessie zelf kom je tijdig naar de studio (naamsevest 94, Leuven), met je kindjes reeds aangekleed in de juiste outfit. betaling gebeurt enkel contant.
  • Enkele weken later zijn je kaartjes klaar!