Myra Fotografie

"Styling"

Myra Fotografie + Studio Blanche

"Baby", "Babyfoto's", "Creatief", "Geboortekaart", "Kids", "Portret", "Studio", "Styling", "doopfeest", "doopsuiker", "familiefoto", "fotoshoot", "inspiratie kids", "kinderfotografie", "retro", "studio blanche"MyraComment
Myra fotografie werkt vanaf nu samen met Studio Blanche voor geboortekaartjes en doopsuiker.
Omdat mijn agenda nogal vol staat, heb ik niet altijd tijd om zelf kaartjes te ontwerpen, en kan ik er jaarlijks maar enkele maken. Om ervoor te zorgen dat al mijn klanten geweldige geboortekaartjes krijgen, krijg je dus nu 10% korting als je met je foto's van Myra Fotografie je doopsuiker en kaartje door Studio Blanche laat maken!

Luce was alvast het eerste kindje van onze samenwerking, zusje Ayco mocht het hertjesthema uitproberen.

Doopsuiker + display

Kaartje

Meet Luce!
 Playdate Vaderdag

"Baby", "Babyfoto's", "Conceptshoot", "Grafisch", "Kids", "Playdate", "Portret", "Studio", "Styling", "Urban", "actie", "cadeau", "fotoshoot", "kinderfotografie", "retro", "viewmaster"MyraComment
Het is weer tijd voor een nieuwe Playdate!

We gaan helemaal trendy, arty en stylish voor onze papa's, en we bouwen een decor volledig in zwart en wit, maar we fotograferen wel in kleur. Met een bijhorende coole zwarte viewmaster met zeven foto's uit de sessie, krijgen we het hart van de meest stoere papa zeker gesmolten!

Zoals voor de moederdag Playdate, is hier ook weer de kledij van groot belang. De kids moeten volledig in zwart en/of wit gekleed zijn om het effect dat we voor ogen hebben te laten slagen.
Minimumleeftijd is 1 jaar.
Zoals steeds kan je deelname een gratis tweede Playdate opleveren. De deelnemer met de leukste foto maakt namelijk steeds kans op een volgende Playdate naar keuze.

Prijs: 280€ voor de sessie, viewmaster en dvd en een online gallerij voor een maand.
Datum: 4 mei
Plaats: Fotostudio, naamsevest 94, leuven
Boeken via info@myrakel.beHierbij alvast een voorsmaakje van de Fifties moederdag Playdate!

Lou
Wout