Myra Fotografie

Wedstrijd voor een gratis fotosessie voor kids!

"Baby", "Babyfoto's", "Communie", "Conceptshoot", "Kids", "Portret", "Studio", "Styling", "fotoshoot", "gratis", "inspiratie kids", "kinderkleding", "retro", "vintage"MyraComment
De studio is 2 jaar open, de facebookpagina telt net 2000 fans, en de studio zit twee maanden vooraf volgeboekt. Tijd om te vieren met een wedstrijdje!


Zoals jullie wel weten, is styling een belangrijk onderdeel van mijn fotografie. Sinds kort bied ik aan klanten de mogelijkheid om hun kindjes te kleden in enkele originele kledingstukken uit de jaren 50 tot 70, om dat echte retrogevoel te versterken, en het plaatje compleet te maken.
Toch krijg ik regelmatig prachtig uitgedoste kindjes over de vloer, dus ik leer zeker ook bij van jullie!Daarom bedacht ik het volgende:

Ik geef een gratis fotosessie in studio weg aan de mama of papa die de leukste outfit kan samenstellen met de spulletjes die je nu in de kast hebt hangen. Wees creatief! Het is niet de bedoeling dat je een volledig nieuwe outfit gaat kopen, gebruik wat je hebt, combineer de zotste dingen, en werk af met mutsjes, brillen, strikjes,...HOE HET WERKT:

1 - Deel deze notitie op je facebookpagina (als je geen facebookaccount hebt, geef dan even een seintje!)
2 - Maak een fotootje van je lieve schat in je creatie, en stuur de foto naar info@myrakel.be met de vermelding 'fotowedstrijd'. Een gsm-fotootje is voldoende, het noemt wel fotowedstrijd, maar het is eigenlijk meer een stylingwedstrijd :)
3 - De foto van de winnaar verschijnt binnen drie weken op facebook!


Succes!

Myra