Myra Fotografie

Doe het zelf met vintage en tweedehands

"Creatief", "Interieur", "Persoonlijk", "Styling", "deco", "doe het zelf", "retro", "vintage"MyraComment
Hoewel fotograferen één van mijn passies is, spendeer ik mijn zeldzame vrije dagen het liefst aan mijn andere passies.

Ik werkte jaren als decostyliste voor Flair en Libelle. Dat heb ik helaas moeten opgeven omdat mijn zaak goed begon te draaien, en er moest gekozen worden. Sindsdien probeer ik thuis regelmatig nieuwe ideetjes uit. Stylen, decoreren, opknappen... Ik combineer mijn passie voor vintage met enkele talenten die ik meekreeg van mijn ouders, een naaister/ontwerpster en een schrijnwerker.
Ik knap vintage spulletjes op en geef ze een nieuw leven met een likje verf, of ik geef ze een nieuwe en onverwachte functie. 

Tegenwoordig ga ik vooral op zoek naar items die ik kan gebruiken in de fotostudio: poppenwagens, kinderstoeltjes, kleine tafeltjes...  Maar mijn kelder is ook een tehuis voor allerlei afgedankt meubilair waar ik nog plannen mee heb. Er broeien zelf plannen om samen met de crea-mama een webshop te starten met opgeknapte meubeltjes en andere interieuritems, dat komt hopelijk weldra van de grond, zodat de auto in de winter terug in de garage kan! :)

Ik probeer alvast enkel voor-en-na foto's te posten zo nu en dan, bij wijze van oefening.
Bij deze een kleine oplossing voor de vraag 'gooi ik alle uitlopertjes van mijn plantjes weg, of niet?'