Myra Fotografie

Viewmaster

"Baby", "Babyfoto's", "Communie", "Creatief", "Grafisch", "Huwelijksfotograaf", "Inspiratie huwelijk", "Kids", "Persoonlijk", "Portret", "Technisch", "cadeau", "fotoshoot", "gezinsportret", "partyshoot", "retro", "viewmaster", "vintage", "vrijgezellen"MyraComment

De eerste viewmasters zijn een feit!
Ik ben superblij om mijn klanten een originele manier aan te bieden om de foto's van hun fotoshoot eeuwig te kunnen koesteren. Ik was al langer op zoek naar een alternatief voor fotoprints en canvassen, iets nieuws waar ook de kids plezier aan kunnen beleven.

Een fotosessie is voor mij geslaagd als je er de elementen fun, kleurrijk, retro en sweet in terug vindt, dus viewmasters passen in het plaatje.

Toen ik een bedrijf op het spoor kwam dat custom viewmaster schijfjes maakte, was ik dus ook snel verkocht. Na wat onderhandelen kan ik jullie nu viewmasters in drie kleuren met 7 foto's uit je fotosessie aanbieden.

Voor fotosessies met de kids, vrijgezellenshoots, als onderdeel van een cadeaubon,  met je verlovings en huwelijksfoto's, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Je krijgt een volledige prijslijst toegestuurd als je even mailt naar info@myrakel.be.