Myra Fotografie

SBJ090.JPG

Portretsessies


Tijdens onze sessies op locatie proberen we een ontspannen sfeer te creëren waarbij je als koppel of gezin jezelf kan zijn.

Onze locatiesessies zijn intieme en gezellige sessies waarbij we de tijd nemen om jullie beter te leren kennen. Tijdens een ontspannen sessie leggen we kleine pleziermomentjes vast. De locatiesessies zijn ideaal voor koppels, gezinnen, zwangerschappen, baby's, of gewoon een leuke reeks foto's van jezelf. Wij beperken ons tot deze types sessies, groepsreportages bieden we niet aan. In de portfolio kan je enkele van onze favoriete reportages bekijken.

Bij onze sessies heb je de mogelijkheid foto's aan te kopen in hoge resolutie (digitale bestanden in groot formaat), maar we hebben ook een uitgebreid aanbod aan fotoproducten zodat je foto's mooi gepresenteerd kunnen worden.

Deze locatiesessies kunnen geboekt worden tussen april en oktober, en gaan bij voorkeur door bij avondlicht. Wij plannen locatiesessies altijd in de late namiddag, omdat het licht dan op z’n mooist is. Hoe dichter tegen zonsondergang aan, hoe mooier het licht wordt.

Op deze link nog enkele belangrijke tips om optimaal aan je sessie te kunnen beginnen!

 

Portretsessie 270€

Een relaxte fotoreportage samen met je liefste of alleen, of een zwangerschapssessie. Zonder geforceerde poses, ik haal jullie natuurlijke schoonheid en 'echtheid' naar boven. Vertel ons wat meer over jezelf zodat ik een gepaste locatie kan kiezen, steeds in Vlaams Brabant. Als je toch liever een eigen locatie verkiest, betaal je 0,35€/km reisvergoeding. Tijdens de wintermaanden kan een sessie bij je thuis of in een andere binnenlocatie. Wat jullie outfits betreft: liever niet te veel drukke prints of donkere kleuren, maar blijf wel je unieke zelf. Probeer jullie outfits qua kleur op elkaar af te stemmen. Op onze pinterest pagina kan je inspiratie opdoen.

Als je als vrouw graag een sessie voor jou alleen wil boeken, kijk dan zeker eens onderaan deze pagina!

Inbegrepen

  • Een online gallerij voor 2 maanden met minimum 60 foto's in klein formaat met watermerk. Bestanden in hoge resolutie (groot formaat) zijn niet inbegrepen en kosten 100€ (gratis bij bestellingen vanaf 120€). Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.
V&A271.jpg
 

Gezinssessie 320€

Een reportage van een uur met je gezinnetje. Geen geforceerd gedoe, ik fotografeer jullie spontaan en zonder stress. Ik stel zelf een locatie voor in Vlaams Brabant. Als je toch liever een eigen locatie verkiest, betaal je 0,35€/km reisvergoeding.Tijdens de wintermaanden kan een gezinssessie bij je thuis, dan fotografeer ik niet op buitenlocaties. De sessie is beperkt tot één gezin met baby/jonge kindjes, groepen en sessies met verschillende gezinnen worden doorverwezen naar collega's. Wat jullie outfits betreft verkies ik niet te veel drukke prints of donkere kleuren, maar blijf wel je unieke zelf. Probeer jullie outfits qua kleur op elkaar af te stemmen. Op onze pinterest pagina kan je inspiratie opdoen.

Inbegrepen

  • Een online gallerij voor 2 maanden met 60 foto's in klein formaat met watermerk. Bestanden in hoge resolutie (groot formaat) zijn niet inbegrepen en kosten 100€. Deze bestanden zijn gratis bij bestellingen vanaf 120€. Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.
 

Body & Soul sessie 390€

Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen.

Deze sessies gaan door op een unieke locatie en met een visagiste om je zelfvertrouwen een extra boost te geven. Op deze link kan je de portfolio en meer info bekijken.

Inbegrepen

  • Haar en Make-up, hulp bij kledijkeuze.
  • Gezellige sessie van +/- 1 uur, met een glaasje om de zenuwen te verlichten.
  • Een online proofing gallerij voor 2 maanden met +/- 50 foto's in klein formaat met watermerk. Uit deze gallerij kies je 10 beelden die verder tot in het kleinste detail en in overleg met jou worden afgewerkt.
  • Een boekje met de 10 afgewerkte foto's.
  • Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.