Myra Fotografie

SBJ090.JPG

Portretsessies


Intieme en gezellige sessies waarbij ik de tijd neem om jullie beter te leren kennen. Tijdens een ontspannen sessie leggen we kleine pleziermomentjes vast. De locatiesessies zijn ideaal voor koppels, gezinnen, zwangerschappen, baby's, of gewoon een leuke reeks foto's van jezelf aan het werk om te gebruiken op je website. Ik beperk me tot deze types sessies, groepsreportages horen niet tot het aanbod. In de portfolio kan je enkele van mijn favoriete reportages bekijken.

Bij deze sessies heb je de mogelijkheid foto's aan te kopen in hoge resolutie (digitale bestanden in groot formaat), maar ik heb ook een uitgebreid aanbod aan fotoproducten zodat je foto's mooi gepresenteerd kunnen worden.

Locatiesessies kunnen geboekt worden tussen april en oktober, en gaan bij voorkeur door bij avondlicht. Ik plan locatiesessies altijd in de late namiddag, omdat het licht dan op z’n mooist is. Hoe dichter tegen zonsondergang aan, hoe mooier het licht wordt.

Op deze link nog enkele belangrijke tips om optimaal aan je sessie te kunnen beginnen!

 

Portretsessie | 270€

Een relaxte fotoreportage samen met je liefste of alleen, of een zwangerschapssessie. Zonder geforceerde poses, ik haal jullie natuurlijke schoonheid en 'echtheid' naar boven. Vertel ons wat meer over jezelf zodat ik een gepaste locatie kan kiezen, steeds in Vlaams Brabant. Als je toch liever een eigen locatie verkiest (max. 100km vanaf Tienen), betaal je 0,40€/km reisvergoeding. Tijdens de wintermaanden kan een sessie bij je thuis of in een andere binnenlocatie.

Na de sessie krijg je toegang tot een online gallerij/shop met minimum 50 foto's in klein formaat met watermerk. Je krijgt kleur & zwartwit versies van je foto's. Bestanden in hoge resolutie (groot formaat) zijn niet inbegrepen en kan je via de gallerij aankopen voor 100€. Je krijgt ze gratis bij bestellingen vanaf 200€. Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.

V&A271.jpg
 

Gezin | 320€

Een reportage van een uur met je gezinnetje. Geen geforceerd gedoe, ik fotografeer jullie spontaan en zonder stress. Ik stel zelf een locatie voor in Vlaams Brabant. Een eigen locatie kan onder bepaalde voorwaarden (max. 100km vanaf Tienen), daarvoor betaal je 0,40€/km reisvergoeding.Tijdens de wintermaanden kan een gezinssessie bij je thuis, dan fotografeer ik niet op buitenlocaties. De sessie is beperkt tot één gezin met baby/jonge kindjes, groepen en sessies met verschillende gezinnen worden doorverwezen naar collega's.

Na de sessie krijg je toegang tot een online gallerij/shop met minimum 50 foto's in klein formaat met watermerk. Je krijgt kleur & zwartwit versies van je foto's. Bestanden in hoge resolutie (groot formaat) zijn niet inbegrepen en kan je via de gallerij aankopen voor 100€. Je krijgt ze gratis bij bestellingen vanaf 200€. Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.

 

Body & Soul sessie | 400€

Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen.

Deze sessies gaan door op een unieke locatie en met een visagiste om je zelfvertrouwen een extra boost te geven. Op deze link kan je de portfolio en meer info bekijken. De data kom je te weten door in te schrijven op de nieuwsbrief of lid te worden van de besloten facebookgroep.

Inbegrepen

  • Haar en Make-up, hulp bij kledijkeuze.
  • Gezellige sessie van +/- 1 uur
  • Een online proofing gallerij voor enkele maanden met +/- 50 foto's in klein formaat met watermerk.
  • Digitale bestanden in groot formaat van 10 beelden.Deze 10 beelden kies je uit de gallerij, waarna ik ze in detail afwerk.
  • Een boekje met de 10 afgewerkte foto's.
  • Prijzen van andere fotoproducten kan je terugvinden in de shop.
Jirka-147.jpg
 
MK3_1808.jpg

Visual Branding  | prijs op aanvraag

Ben je een creatieve ondernemer? Ik zorg voor het nodige beeldmateriaal om je website wat pit te geven. Een fotosessie van jezelf aan het werk in je atelier, enkele portretfoto's voor je 'about me' of sfeerfoto's van je producten. Stuur een mailtje met je wildste dromen en verlangens, dan bepalen we een richting en probeer ik er een getal op te plakken!