Myra Fotografie

Myra Fotografie heeft wilde plannen! Daarom kan je tot eind 2019 enkel het ‘Girls On Film’ pakket boeken. Dat is een superdeal waarbij je een fotoreportage én videoreportage samen boekt aan een voordelige prijs. Indien je enkel interesse hebt in fotografie kan je begin 2020 weer informeren naar de beschikbare plekjes.


All you need is love...


Als huwelijksfotograaf ben ik degene die naast je partner het meest aan je zijde zal staan op je grote dag. Die eer betekent heel wat voor mij! Ik zie het als een belangrijke taak om jullie op een ontspannen manier door de dag te volgen en begeleiden en zo de mooiste en meest spontane momenten vast te leggen.

 Jullie fotoreportage is mijn kans om een artistieke en emotionele interpretatie van jullie dag te maken. Ik tracht telkens opnieuw weer te geven hoe jullie de dag beleefden in mijn eigen artistieke stijl. De dag minuut voor minuut registreren levert niet de reportage op waarvan je nadien plezante kriebels krijgt... Koppels die onze tijd samen zien als een mogelijkheid om kunstwerkjes te creëren inspireren me enorm. Als ervaren fotografe kan ik van elk feest leuke foto's maken, maar wees eerlijk; het gaat over je huwelijk! Het enige feest waar je een jaar of langer over piekert, waar alle details tellen en waar je de belangrijkste beloften van je leven maakt.

Daar wil je toch alleen maar magie?

Zo denk ik er ook over. Daarom beperk ik het aantal huwelijksreportages per jaar, zodat ik elke reportage ruim de aandacht kan geven. We maken eerst uitgebreid kennis om uit te zoeken of ik degene ben die voor jullie de best mogelijke huwelijksreportage kan maken. Als de klik er is, dan kan ik jullie fotograferen met als einddoel de beste reeks foto's die ik ooit maakte. Ik word helemaal wild van niet-traditionele ontspannen feestjes, creatieve zieltjes, rebelse chicks & dudes, en echte, niet-clichématige romantiek. Op huwelijken waarvan mijn creatieve hersenhelft gaat jeuken en waarvan ik stiekem droom dat het mijn eigen huwelijksfeest zou kunnen zijn zie je mij de hele dag met een grote smile rondlopen. Probeer mij dan maar eens tegen te houden.

De beste manier om uit te zoeken of ik jullie fotograaf ben, iemand die jullie grote dag kan vastleggen op een manier die helemaal bij jullie past, is om de beelden voor zich te laten spreken. Bekijk op deze link onze portfolio.


To the point


Reken op een minimumbudget van 1600€ voor 5 uren fotografie. Je krijgt toegang tot de volledige prijslijst en informatie over alle mogelijkheden door een mailtje te sturen naar info@myrafotografie.be. Stel jezelf even voor, met jullie namen en wat info over het huwelijk: datum, locatie, stijl van het feest...

Steeds inbegrepen in de prijs: 

  • consultatie voorafgaand aan het huwelijk

  • fotografie op de huwelijksdag volgens de afgesproken uren

  • digitale nabewerking

  • een online fotogallerij en download van je foto’s in groot formaat

  • BTW

Huwelijksalbums, prints en uitvergrotingen kunnen apart besteld worden, neem daarvoor een kijkje op deze pagina.

 
 

Opties en mogelijkheden


Fotografie + Videografie

Indien je graag ook een videograaf wil op je feest, is dit je ‘lucky day’. Mijn goede vriendin Vicky van Silver Sixpence Stories en ik vormen namelijk een superteam. Videografen en fotografen durven elkaar al eens in de weg lopen, voor het beste resultaat is het dus aangewezen een duo te boeken dat vaak samen werkt en elkaar aanvult. Onze samenwerkingen zorgen altijd voor een knalresultaat! Huwelijken waarin we samen geboekt worden krijgen daarom ook altijd prioriteit in mijn agenda. Indien je Myra Fotografie en Silver Sixpence Stories samen boekt, bespaar je steeds 10% op de individuele prijzen voor fotografie en videografie. Stuur een mailtje naar info@myrafotografie.be voor meer informatie over de mogelijke pakketten.

SON03137.jpg
 

Huwelijksalbums

Op deze pagina kan je alle informatie terugvinden over onze handgemaakte huwelijksalbums. Het doel is om van elk album een echt erfstuk te maken. Boeken waarin je achterkleinkinderen nog zullen bladeren! Je hebt ook de mogelijkheid om kleine versies van je album te bestellen als cadeautje voor je ouders.  Hierbij alvast een voorproefje.

 

Verlovingssessie met korting

Deze 'loveshoot' kan jullie helpen om de relatie met mij en mijn fototoestel aan te scherpen tegen de grote dag. De foto's van deze sessie kunnen gebruikt worden voor je uitnodiging, gastenboek... Als je een huwelijk boekt, krijg je korting op deze locatiesessie voor koppels.

 

Trouwen in het buitenland

Daar zeg ik natuurlijk graag 'ja' op! Neem contact op via info@myrafotografie.be en dan gaan we samenzitten om te bekijken hoe alles praktisch en financiëel geregeld kan worden.

 
 

Myra's shortlist


Ik durf het zeggen: een huwelijk draait om meer dan fotografie alleen... Ik heb een aantal hele fijne collega-huwelijkvormgevers die je dag naar het volgende niveau kunnen tillen. Bij deze enkele van mijn all time favorites:

 

Visagie/haar

Nanja Massy

Von Winckelmann

The Paintbox

Leke Pham

Bloemen

Stek

Huis Otto

Bloemenatelier

Ringen

Confetti

Hanne Schoofs

Ceremonie

Minn

toonenloot

Stories By Mabel

Woordenvol

Food

Ons Lucy

Joe & Doe's

Campo's

Top of the grill

chef krok

Verhuur

Eland

Maison Papillon

De kringmaker

Ecomoose

Happy Vintage

Taart

Agatha

Baked

Chateau Gateau

Sweety Darling

Huwelijksplanner

Hotel Chevalier

Carteblanche

Mrs. Johnjohn

Wonder Weddings

Grafisch

Dasi

Mino Paper Sweets

Eveline Ester Thijs

Beeldburo

Muziek

Toonenloot

Manoah Music

Eventstyling

Studio Lala

Minn momentvormgeving

Jurk op maat

Keurslijf

Elisa Deleersnyder

Red Juliet

Mind That Bird

 

Alternatieve zalen

Verbeke Foundation Kemzeke

Cafe Modern Teuven

Huis Van Mihr Herent

Alix Picnic Gent

Op de Boerderij Binkom

Boskabanne Wetteren

Meer hier

Fotobooth

Instamobiel