Myra Fotografie

Wedstrijd

Bo en Wouter

Huwelijk, Wedstrijdmyra olislaegersComment

Bo en Wouter wonnen de tweede plaats in onze Free Wedding wedstrijd editie 2016. Zeer terecht ook! De rode draad doorheen hun feest was Wes Anderson, de regisseur die je misschien wel kent van Moonrise Kingdom, Grand Budapest Hotel, Fantastic Mr Fox,... Niet geheel toevallig ook één van mijn favoriete filmmakers. Bo werk in de filmsector, en wist het thema dus ook perfect in te passen. Samen met de immer bevallige dames van Minn creëerden ze een mooie en persoonlijke ceremonie, compleet met papieren bootjes en tijdscapsule met een link naar Moonrise Kingdom.

Voor de fotosessie ging ik op zoek naar een bijpassende locatie, en met wat heen en weer getelefoneer konden we terecht in een oude school met "Wes Anderson vibe". Nog een opgezette vos erbij, prachtige details en veel zottigheid, en het was alweer zo'n huwelijksdag die mijn fotografenhartje sneller doet slaan.

visagie en haar: Eva van Von Winckelmann

Locatie feest: Slootjenshoeve

Valentijnsactie - gratis koppelsessie!

Wedstrijd, Locatie, Koppelmyra olislaegersComment

Met Valentijn geef je een cadeautje waarmee je je geliefde een warm gevoel geeft. Een gevoel van verbondenheid en liefde. Vergeet dus die praktische cadeautjes, chocolade en bloemen, en ga eens voor een ervaring die je jaren nadien nog zal koesteren.

Een fotosessie van je liefste en jezelf is een moment om even helemaal één te worden met je partner. Ik krijg vaak de reactie van klanten dat zo'n sessie een fijn en romantisch moment is, waarop je de tijd kan nemen om elkaar eens echt in de ogen te kijken. We trekken erop uit voor een avondsessie, ergens op een mooie locatie waar het voor jullie aangenaam vertoeven is. Tijdens een ontspannen sessie laat ik jullie volledig naturel met elkaar omgaan, en zo verkrijgen we een reeks foto's die jullie relatie perfect weerspiegelt. Lees hier alle info over de koppelsessies, en bekijk hier een voorbeeldje.


Gratis koppelsessie!


Speciaal voor valentijn kan je een beperkte periode cadeaubons voor koppelsessies aankopen, als valentijnscadeautje aan je partner (en ook een beetje aan jezelf natuurlijk). En dat is niet alles, want om de spanning er wat in te houden (ook niet onbelangrijk in een relatie), geven we in de webshop enkele cadeaubons met stevige korting én een gratis cadeaubon weg

op 5 februari om 20u.

Vanaf dat moment kan je in de webshop 4 speciale cadeaubons voor koppelsessies bestellen, waarvan eentje volledig gratis! Wie dus eerst is, krijgt een gratis koppelsessie, de volgende kan nog een koppelsessie aan 50% korting bestellen, er is er eentje aan 30% korting, en eentje aan 20%. Lees onderaan deze pagina ook zeker even de kenmerken en voorwaarden van deze actie, met belangrijke info zoals deze: de bons kunnen enkel gebruikt worden voor koppels, en niet voor gezinnen.

Zet het dus in je agenda!


Juweeltjes aan 8€!


We hebben bovendien een hele hoop juweeltjes in prijs verlaagd, speciaal voor de dag van de liefde. Die kan je nu al bestellen via de webshop.


Reglement en voorwaarden:


  • De cadeaubons zijn inruilbaar voor een koppelsessie, en kunnen niet gebruikt/ingeruild worden voor gezinssessies, standaardsessies of andere, ook niet met opleg.
  • De cadeaubon kan enkel geïnd worden door de persoon die hem heeft aangekocht of diens partner. De bons kunnen niet geschonken worden aan/geïnd worden door een koppel dat de bon niet zelf heeft besteld. Ze zijn bedoeld als valentijncadeau tussen partners.
  • De koppelsessies gaan door op een buitenlocatie tussen april en oktober, de afspraak voor deze sessie kan wel al worden vastgelegd nadat de bon is aangekocht. Lees hier de informatie na over de werking van onze koppelsessie voordat je een bon bestelt.
  • De cadeaubons voor een koppelsessie kunnen geïnd worden tussen april en oktober 2016. Na oktober vervalt de bon.
  • Er is maar 1 cadeaubon per kortingstype beschikbaar, wie eerst de order heeft afgerond in de webshop, krijgt de desbetreffende cadeaubon. Er zijn dus geen reservaties via e-mail of dergelijke mogelijk. We zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen tijdens uitchecken of dergelijke, neem vooraf al eens een kijkje in de webshop om vertrouwd te geraken met onze werkwijze.

Who gets the free wedding?

Huwelijk, Wedstrijd, Free wedding dagboekmyra olislaegersComment

Wat begon als een kleine wedstrijd van Myra fotografie waarbij je enkele uren gratis fotografie kon winnen, is uitgegroeid tot een mastodont van een wedstrijd waarbij je zo goed als een volledig huwelijk kon winnen...

whowantsafreewedding klein.jpg

De wedstrijd 'Who wants a free wedding' vond dit jaar plaats op pinterest. Het meest stijlvolle, creatieve pinterest bord waarbij ook diy's gepind werden, maakte kans op een huwelijkspakket met gratis juwelen, uitnodiging, styling en muziek en fotografie door mezelf en deze toffe mensen: www.hanneschoofs.be, www.minn.be, www.kaartsmid.be, www.toonenloot.be


De winnaars!


We hadden een dertigtal inzendingen, en Steve en Dorien zijn als winnaars uit de bus gekomen. Hun pinterestbord kan je hier bewonderen. Hun aandacht voor detail, ontelbare mooi uitgevoerde DIY's, en de duidelijke stijl die gebaseerd is op seventies boho, rock 'n roll en met een hoekje af, maakten van deze twee vintagelovers onze ideale kandidaten!

Enkele pins van Dorien en Steve

Enkele pins van Dorien en Steve


Dagboek


Het huwelijk van Dorien en Steve gaat door in de herfst van 2016, we hebben dus een heel jaar de tijd om te plannenplannenplannen! We houden jullie in de loop van het komende jaar op de hoogte van de vooruitgang via de blog in enkele 'free wedding dagboek posts'. Next up: Dorien en Steve meet the 'crew'!