Myra Fotografie

Valentijnsactie - gratis koppelsessie!

Wedstrijd, Locatie, Koppelmyra olislaegersComment

Met Valentijn geef je een cadeautje waarmee je je geliefde een warm gevoel geeft. Een gevoel van verbondenheid en liefde. Vergeet dus die praktische cadeautjes, chocolade en bloemen, en ga eens voor een ervaring die je jaren nadien nog zal koesteren.

Een fotosessie van je liefste en jezelf is een moment om even helemaal één te worden met je partner. Ik krijg vaak de reactie van klanten dat zo'n sessie een fijn en romantisch moment is, waarop je de tijd kan nemen om elkaar eens echt in de ogen te kijken. We trekken erop uit voor een avondsessie, ergens op een mooie locatie waar het voor jullie aangenaam vertoeven is. Tijdens een ontspannen sessie laat ik jullie volledig naturel met elkaar omgaan, en zo verkrijgen we een reeks foto's die jullie relatie perfect weerspiegelt. Lees hier alle info over de koppelsessies, en bekijk hier een voorbeeldje.


Gratis koppelsessie!


Speciaal voor valentijn kan je een beperkte periode cadeaubons voor koppelsessies aankopen, als valentijnscadeautje aan je partner (en ook een beetje aan jezelf natuurlijk). En dat is niet alles, want om de spanning er wat in te houden (ook niet onbelangrijk in een relatie), geven we in de webshop enkele cadeaubons met stevige korting én een gratis cadeaubon weg

op 5 februari om 20u.

Vanaf dat moment kan je in de webshop 4 speciale cadeaubons voor koppelsessies bestellen, waarvan eentje volledig gratis! Wie dus eerst is, krijgt een gratis koppelsessie, de volgende kan nog een koppelsessie aan 50% korting bestellen, er is er eentje aan 30% korting, en eentje aan 20%. Lees onderaan deze pagina ook zeker even de kenmerken en voorwaarden van deze actie, met belangrijke info zoals deze: de bons kunnen enkel gebruikt worden voor koppels, en niet voor gezinnen.

Zet het dus in je agenda!


Juweeltjes aan 8€!


We hebben bovendien een hele hoop juweeltjes in prijs verlaagd, speciaal voor de dag van de liefde. Die kan je nu al bestellen via de webshop.


Reglement en voorwaarden:


  • De cadeaubons zijn inruilbaar voor een koppelsessie, en kunnen niet gebruikt/ingeruild worden voor gezinssessies, standaardsessies of andere, ook niet met opleg.
  • De cadeaubon kan enkel geïnd worden door de persoon die hem heeft aangekocht of diens partner. De bons kunnen niet geschonken worden aan/geïnd worden door een koppel dat de bon niet zelf heeft besteld. Ze zijn bedoeld als valentijncadeau tussen partners.
  • De koppelsessies gaan door op een buitenlocatie tussen april en oktober, de afspraak voor deze sessie kan wel al worden vastgelegd nadat de bon is aangekocht. Lees hier de informatie na over de werking van onze koppelsessie voordat je een bon bestelt.
  • De cadeaubons voor een koppelsessie kunnen geïnd worden tussen april en oktober 2016. Na oktober vervalt de bon.
  • Er is maar 1 cadeaubon per kortingstype beschikbaar, wie eerst de order heeft afgerond in de webshop, krijgt de desbetreffende cadeaubon. Er zijn dus geen reservaties via e-mail of dergelijke mogelijk. We zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen tijdens uitchecken of dergelijke, neem vooraf al eens een kijkje in de webshop om vertrouwd te geraken met onze werkwijze.