Myra Fotografie

Playdate Candyland - communies 2015

Playdate, Kids, Communie, Studio Kakelbontmyra olislaegersComment

Wat?

Een Playdate is actiedag waarop je een sessie in thema kan boeken. We organiseren jaarlijks enkele Playdates, telkens met een eigen, unieke thema. Aan elke Playdate is een fotoproduct gekoppeld, dat inbegrepen is in de prijs van de Playdate. Je kan nadien (onbeperkt in tijd)  nog andere fotoproducten bijbestellen via onze shop.

Het snoepdecor zal kleurrijk zijn, dus als de communie-outfit ook kleurig is, weten we graag welke kleuren dat zullen zijn, dan kunnen we ons decor aanpassen in de mate van het mogelijke.

De prijs: 250€

Deze Playdate omvat:

Wanneer?

14 en 18 maart 2015, op afspraak.

Wie?

Deze Playdate is voorbehouden voor communicantjes en lentefeestvierders. Vanaf 1 maart aanvaarden we ook boekingen van andere kindjes.

Waar?

De Playdate gaat door in de fotostudio:
Naamsevest 94, Leuven.
Parkeren kan langs de straat voor de studio, of in de straat erlangs.

Hoe?

Boeken kan via info@myrafotografie.be. Als je als eerste op de hoogte gehouden wil worden van toekomstige Playdates, kan je hier inschrijven op de nieuwsbrief.

Voor de communies komen er kortingen op fotoboekjes en magneten & buttons. We bieden een fotoproduct aan speciaal voor de communies, en de Playdate-deelnemers krijgen bovendien korting op communiekaartjes. Meer info daarover in de volgende nieuwsbrief en kort nadien op de blog!