Myra Fotografie

Olivia & Marlies

Koppel, Locatie, Persoonlijk, Vintage outfitsmyra olislaegersComment

Toen ik vorige zomer het plan opvatte om meer tijd te steken in persoonlijk fotowerk, ging ik op zoek naar bereidwillige slachtoffers. Ik wilde 'echte mensen' fotograferen, want het idee van zo'n afgelikte 'styled shoot' met ingehuurde modellen, stylisten, bloemisten en andere leveranciers schrikt me niet alleen af, ik werk ook het best in realistische situaties. Ondanks het feit dat ik een controlefreak ben, komt mijn beste werk vaak voort uit onverwachte situaties en verrassingen. Bovendien vind ik modellen fotograferen een beetje saai, en het resultaat is vaak moeilijk te onderscheiden van de honderden beelden die dagelijks je social media feed passeren.

Olivia reageerde op mijn berichtje, mits lichte aansporing van een dappere dame die haar reeds vooraf ging (Vicky, voormalige mede fotografe bij Myra Fotografie, en tevens het eerste slachtoffer van mijn persoonlijke fotoreeksen).Omdat twee vrouwen altijd leuker zijn dan één, deed Olivia's partner Marlies ook mee. Ik ging op zoek naar de kledij en accessoires (Aangezien ik nog nooit twee volwassen dames heb gestyled was dat een hele uitdaging), en ik koos voor een romantische setting en styling. Veel bloemen en natuurlijke klassieke schoonheid in deze reeks!

Kisrten van The Paintbox hielp ons met prachtige make-up en haar. Kijk zeker eens op haar site als je nog op zoek bent naar een topvisagiste voor je huwelijk.