Myra Fotografie

Myra Fotografie groeit en evolueert...

Kids, Vintage outfits, Persoonlijk, Studio Kakelbontmyra olislaegersComment

Groot nieuws!

Tien jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat huwelijksfotografie voor mij een leukere uitdaging was dan ik ooit had kunnen denken. Een paar familieleden en vrienden die hun volle vertrouwen in mij en mijn camera legden, zorgden ervoor dat ik een richting vond waarin ik mezelf thuis voelde.

Toen ik in 2011 de studio opende, deed ik dat voornamelijk om mijn passie voor styling en kleur te een uitlaatklep te geven, en om in de koude wintermaanden enkele gezellige sessies te kunnen organiseren. In die 5 jaar is mijn kleine gezellige studiootje uitgegroeid tot een drukbezette studio waarin jaarlijks meer dan 200 kindjes komen spelen, lachen en huilen.

Nu zijn we weer een aantal jaren verder, en kennen de meeste mensen mij als kinderfotografe, terwijl een groot deel van mijn hart toebehoort aan huwelijks- en koppelfotografie. Om dat evenwicht terug wat te herstellen, en ook wat meer tijd vrij te maken voor persoonlijk werk, wil ik jullie voorstellen aan een nieuwe collega. Een geduldige en lieve fotograaf die er samen met mij voor gaat zorgen dat iedereen een plekje krijgt in de fotostudio. Geen drie maanden wachttijd meer, meer plek tijdens kerst- en communieperiode. Kortom, dik feest dankzij Stijn Willems!

Nu bestaat Myra Fotografie dus uit twee getrainde fotografen die moeilijke kids gewoon zijn, en niet vies zijn van een uitgestoken tong af en toe. Verder ga je weinig verschil merken in de foto's zelf, want de typische Myra Fotografie-stijl blijven we uiteraard gewoon behouden.

Bekijk hier alvast een sessie van Stijn z'n toverhanden, en laat die boekingen maar komen, want hij heeft er zin in :)

Sia