Myra Fotografie

Mode

Ellen & Matthias

Koppel, Persoonlijk, Mode, Locatiemyra olislaegersComment

Jullie kennen me allemaal van de schone (hoop ik toch) fotootjes van feestjes en kindjes. Maar surprise surprise, your's truly heeft ook een donker kantje. Niemand is eenzijdig, in al onze hoofden huizen verschillende karakters. Gevormd door het verleden en reikhalzend uitkijkend naar de toekomst. In mijn persoonlijke projecten probeer ik telkens zo een deeltje van mezelf in de verf te zetten. Dit stukje gaat over afscheid nemen van je vroegere ik, en hoe moeilijk dat soms kan zijn.

 

Ps: doe me een groot plezier en zet het geluid af. Het is een leuk nummertje, maar niet de song waarop de video gemaakt is (want copyright stuff en zo). Luister tijdens het kijken liever naar dit liedje:

https://www.youtube.com/watch?v=FI5KR8lU_eI

 
 

Blanche

Geboortekaart, Kids, Mode, Studio Kakelbontmyra olislaegersComment

Myra Fotografie en Studio Blanche werken regelmatig samen voor geboortekaartjes, maar nu mocht ik eens wat anders fotograferen... De True Love Doll van Studio Blanche is een herwerkte versie van de typische vintage poppen die je weleens in de kringwinkel vindt (met een versleten onesie aan ;)) Ook het rokje en de kleine popjes (jongen+meisje) kan je kopen bij Studio Blanche.

De dochter van Justine van Studio Blanche (Ze noemt Blanche, vandaar), mocht model spelen én met de pop spelen. Topdag.