Myra Fotografie

Locatie

Thank you 2017!

Huwelijk, Koppel, Kids, Lifestyle, Locatie, Persoonlijk, Gezinmyra olislaegersComment

Tijd voor de nieuwjaarsbrief...

2017

Het jaar waarin ik in recordtijd met twee vriendinnen een boek maakte, omdat het kan.

Het jaar waarin ik op elke huwelijksochtend dacht: vandaag zal het wel 'ne mindere' zijn, want de alle voorgaande huwelijken waren fantastisch, hoe lang kan dat nog duren? En dan 's avonds thuiskomen en denken 'Holy shit, hoe cool was da?%!?) ELEKE keer he!

Het jaar waarin nogmaals mijn lage interesse voor sport is gebleken toen ik plots de huwelijksfotograaf van een bekende sporter bleek te zijn (ontdekt tijdens de speeches op het avondfeest, nogmaals sorry Hans!)

Het jaar waarin ik voorrang gaf aan DE kus van Vincent en Annelies tijdens een extreme regenbui met als gevolg een verzopen camera (commitment baby!)

Het jaar waarin ik besliste dat het tijd was om nog eens wat nieuws uit te proberen. Ik weet niet of iemand dit herkent, maar elke 5/6 jaar heb ik een behoefte aan verandering en vernieuwing. Ik liet de kinderfoto's met een totaal gevoel van vertrouwen over aan mijn reddende engel Stijn die er onder de naam Studio Kakelbont een tweede hoofdstuk aan schrijft.

Het jaar waarin ik op verkenning ging in de wereld van de vrouwelijke ziel en alles wat daaraan verbonden is met de Body & Soul sessies.

Het jaar waarin ik besloot dat ik na 11 jaar ploeteren misschien eens wat kennis moet gaan delen. De workshops gaven me een zwaar onderschat gevoel van voldoening en betekenisgeving.

Het jaar waarin al deze werkgerelateerde beslissingen meehielpen in een persoonlijke overwinning, en er een paar hele stevige, oeroude muren gesloopt werden. Er kwam ruimte voor een leven naast werken.

Kortom, een jaar waarin mensen en hun verhalen het voortouw namen in mijn leven op werk en privégebied. een jaar van nieuwe betekenisvolle vriendschappen, muziek, substantie, emotie en betekenis. Een jaar van pijnlijk zoeken en euforisch vinden.

Allemaal mede dankzij jullie. Zot he?

X

Ellen & Matthias

Koppel, Persoonlijk, Mode, Locatiemyra olislaegersComment

Jullie kennen me allemaal van de schone (hoop ik toch) fotootjes van feestjes en kindjes. Maar surprise surprise, your's truly heeft ook een donker kantje. Niemand is eenzijdig, in al onze hoofden huizen verschillende karakters. Gevormd door het verleden en reikhalzend uitkijkend naar de toekomst. In mijn persoonlijke projecten probeer ik telkens zo een deeltje van mezelf in de verf te zetten. Dit stukje gaat over afscheid nemen van je vroegere ik, en hoe moeilijk dat soms kan zijn.

 

Ps: doe me een groot plezier en zet het geluid af. Het is een leuk nummertje, maar niet de song waarop de video gemaakt is (want copyright stuff en zo). Luister tijdens het kijken liever naar dit liedje:

https://www.youtube.com/watch?v=FI5KR8lU_eI

 
 

Jirka en Bram

Koppel, Locatiemyra olislaegersComment

Jirka was al enkele jaartjes een trouwe volgster op facebook (zo'n mooie naam blijft hangen natuurlijk), en een paar maanden geleden had ze eindelijk de moed en centjes bij elkaar geraapt om een sessie te boeken. De eerste van het jaar voor mij, en de lat werd meteen heel erg hoog gelegd. We trokken naar een serre om de verwachtte regenbuitjes te ontwijken. We kregen meer dan verwacht: stralende zon, bloemen en mooie plantjes. En vooral; zo'n schoon koppel!