Myra Fotografie

Free wedding dagboek

Dorien & Steve

Huwelijk, Wedstrijd, Free wedding dagboekmyra olislaegersComment

Hun dag was episch en intiem, aards en hemels, rock en roll. Onze free wedding winnaars Dorien en Steve bezorgden ons een inspirerende en rustgevende "werkdag" middenin de natuur tussen dromenvangers en Serge Gainsbourg.

Dorien en Steve wonnen onze wedstrijd met een pinterest moodboard dat hun stijl volledig weerspiegelde.

Fotografie: Myra Fotografie

Second shooter: Sigrid Meulemans

Muzikale begeleiding bij ceremonie: toonenloot

Ringen: Hanne Schoofs

Assistentie styling: Minn

 

Free Wedding- Dorien en Steve

Free wedding dagboek, Huwelijk, Wedstrijdmyra olislaegersComment

Het huwelijk van de winnaars van 2015 komt nabij! Dorien en Steve waren de eerste gelukkigen die een volledig trouwpakket wonnen, met muzikale begeleiding, fotografie, juwelen en ceremonie begeleiding. Hun huwelijk was gepland voor 2016, maar daar stak een klein bundeltje geluk een stokje voor. Het gezin bleek nog niet helemaal compleet te zijn dus :)

Nu is het eindelijk zover! Hun boho seventies huwelijk staat zeker bovenaan mijn lijstje van 'huwelijken om naar uit te kijken', want dat is nu eens echt helemaal mijn ding. Een 'cabin' in de Ardennen, Serge Gainsbourg, peace & love, wat wil je nog meer.

De uitnodiging past alvast helemaal in het plaatje (inclusief koning Boudewijn postzegel! Nog net niet vintage genoeg, maar komt al in de buurt). Ik kan nu al niet wachten om de foto's hier te posten!

 

Free wedding 2015: the meet-up!

Persoonlijk, Huwelijk, Free wedding dagboekmyra olislaegers1 Comment

Er komt wat bij kijken, zo'n huwelijk! Taart eten naast een haardvuur met de zoetgevooisde klanken van Annelore op de achtergrond, het was me weer een intense werkdag.

Dorien en Steve nodigden ons uit in hun Sixties huis in de bossen van Rochefort voor een kennismaking. Annelore, Hanne, Aniek, Olga en ik trokken richting de Ardennen om zowel elkaar als ons winnende koppel en hun kindjes wat beter te leren kennen. We kregen een rondleiding in hun prachtige huis (dat ook helemaal in hun huwelijksthema past), en kwamen te weten dat Dorien een derde kindje verwacht... Waardoor de huwelijksplannen wat zullen moeten worden aangepast, maar daarover later meer.

Geniet mee van de muziek van Annelore, de mooie snoetjes van Joe & Colette, en wentel je in de Ardense warmte in dit kleine foto & videoverslagje.