Myra Fotografie

Ijsland

Persoonlijkmyra olislaegersComment

Heel heel af en toe maak ik wat tijd voor mezelf. Als die tijd het toelaat, grijp ik de kans om tijdens die kleine momentjes zoveel mogelijk dromen waar te maken. De laatste droom die ik in vervulling zag komen, was een reis rond Ijsland. Jimmy en ik reden het hele land rond in 16 dagen, en zagen daarbij elke uithoek van dit magnifique stukje wereld.

Omdat ik al eens graag mezelf uitdaag (en omdat iedereen/alles een break verdient) heb ik mijn digitale toestellen ook vakantie gegund, en is de hele vakantie vastgelegd op analoge toestellen. Mijn trouwe voightlander en Jimmy's Lomo LC-wide, met een variatie aan film, waaronder portra 800, ilford XP2 en ektar 100.

Een fijne oefening voor onze verroeste analoge skilz, en een enorme verademing voor onze zieltjes.