Myra Fotografie

Wedstrijdwinnaars 2014 - Kim & Edwin

myra olislaegersComment

Kim en Edwin wonnen vorig jaar de jaarlijkse wedstrijd van Myra Fotografie, waarbij we een huwelijksreportage weggeven aan het koppel met het meest creatieve, originele, alternatieve huwelijk van het jaar.

Het was in de winter van 2003 dat Edwin en Kim elkaar ontmoetten in Lier. Het was liefde op het eerste zicht, en na enkele koude nachten (en aansluitende ochtenden) afscheid nemen op de hoek van Kims straat, volgde eindelijk de eerste kus.

Bijna tien geweldige jaren later vieren ze dit nog steeds ieder half jaar. Intussen gingen ze samenwonen, kochten ze een huis, en maakten ze heel wat onvergetelijke reizen samen.
Hoewel Kims vriendinnen op een gegeven moment zelfs tips door begonnen te sturen, kwam het maar niet tot een aanzoek…
… tot Kim op een middag in juli een smsje kreeg om snel van haar werk naar huis te komen.  Stiekem had Edwin een fenomenaal verrassingsweekend in Amsterdam gepland - mét concert van haar favoriete band, Devendra Banhart, incluis. En uiteindelijk volgde ook Een zeer romantisch aanzoek dat meer dan het wachten waard was!

En toen gingen ze aan het plannen...

Het thema voor het langverwachte huwelijk: Shakespeare's "A midsummer night's dream". Feeën, elfjes en een paar ezelsoren: meer heb je niet nodig om je eigen sprookje te beginnen!

foto uit het wedstrijddossier van Kim en Edwin

foto uit het wedstrijddossier van Kim en Edwin

Een informeel feest meet veel creatieve ideetjes, alles zelf gemaakt, en veel hulp van erg creatieve vrienden en familie. Het werd een feest waar ikzelf van onder de indruk was. Een koppel dat na de ceremonie wordt weggevoerd op een met kaarslicht verlichtte sloep, terwijl er vuurwerk boven de vijver afgestoken wordt... Dat vergeet je niet snel ;)

 

Geniet mee met een bloemenkroon op je hoofd, en een lach op het gezicht.