Myra Fotografie

Anna & vintage outfits

MyraComment
Zoals je wel merkt aan onze foto's, speelt styling een belangrijke rol in ons werk. We houden altijd rekening met de outfits die de kindjes zullen dragen tijdens hun fotosessie, zodat stijl en kleur van decor en outfit mooi bij elkaar passen.

Veel klanten vragen naar een echte retro fotosessie, maar het valt niet te onderschatten hoe groot de rol van de kledij is in het totaalplaatje. Een volledig fifties decor gaat natuurlijk verloren als er een kindje in moderne outfit in zit.

Als je fan bent van ons werk, en ook van all things retro, moet je voor je geplande sessie zeker eens een kijkje nemen op deze link.
Daar verzamelen we namelijk een heleboel vintage kinderoutfitjes, die gratis gebruikt kunnen worden tijdens je sessie. Als je van deze optie gebruik maakt, kunnen wij een perfect retro plaatje garanderen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de sessie van Anna. Voor haar foto's kregen we carte blanche, en het resultaat mag er zijn! Zelf in een modern decor weet Anna er een retro twist aan te geven :)